Dé mobiele applicatie voor prille ouders tijdens én na hun zwangerschap

Probeer de beta-versie
Toddl application showcase

Over Toddl

Toddl is een mobiele applicatie speciaal gericht naar prille ouders tijdens en na de zwangerschap. Zij kunnen Toddl gebruiken wanneer ze maar willen, of dit nu tijdens de zwangerschap is, na de bevalling of enkele maanden later. Dit doen we door jou als moeder/vader de mogelijkheid te geven om mijlpalen bij te houden, gegevens over je baby of kind te noteren, foto's toe te voegen en informatie te bieden. Alles wat je plaatst op Toddl, kan je met alle fierheid delen op Facebook!

Wil je graag meer weten over wat Toddl kan? Hieronder bieden wij je meer uitleg!

Hoe werkt het?

Hieronder bieden wij jou kort en bondig uitleg over wat je met Toddl kan doen en hoe het jou kan helpen tijdens of na de zwangerschap.

Toddl application showcase

Hou alle speciale gebeurtenissen bij

Het allereerste stampje, de eerste mooie glimlach, het allereerste woordje, er zijn zoveel prachtige momenten die zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling voorkomen. Dankzij Toddl onthou je alle mooie herinneringen.

Toddl groeit met jou en je kind mee

We zijn er van bewust dat de zwangerschap een hele evolutie is. Toddl volgt je mee zodat we steeds op de hoogte zijn hoe het met jou en je kind gaat en we jou altijd de correcte informatie kunnen bieden op het juiste moment.

Toddl application showcase
Toddl application showcase

Belangrijke informatie

We bieden ook interessante informatie aan over bijvoorbeeld voeding en vaccinaties.

Deel jouw mooie momenten

Al deze prachtige momenten wil je natuurlijk dolgraag delen met jouw vrienden en familie. Daarom kan alles gedeeld worden. Elke mijlpaal die je meemaakt, elke nieuwe foto van uw kind, de groei van uw kind. Je kan alles via Facebook delen.

Toddl application showcase

Download Toddl

Klik op onderstaande knop om naar de Play Store te gaan en Toddl te downloaden!

Binnenkort kan u Toddl downloaden in de Google Play Store!


Wil je nu al de beta-versie testen? Klik dan op onderstaande knop om doorverwezen te worden naar de Toddl Testers groep. Wij aanvaarden u lidmaatschap en dan kan u Toddl testen! Deze lidmaatschap is een vereiste om de applicatie te kunnen testen.
Let op! Momenteel is Toddl enkel beschikbaar voor Android toestellen.

Ik wil Toddl testen

Team

Cédric Bloem

Cédric Bloem

Boekenverslinder en front-end designer

Cédric Bloem

Laetitia Van Espen

Film freak en back-end programmeur

Vragen of problemen?

Indien er vragen of problemen zijn rond Toddl, of je wilt ons feedback geven, dan kan je ons via onderstaand formulier meteen contacteren.